Rösta på Skizza! Avgjord!

Kom ni ihåg bloggtävlingen rösta på skizza då Sana vann med sin rodeoteckning? Nu är det dags att rösta igen!

Har alltid varit imponerad av era teckningar och hur bra ni ritar under tidspress. Ny röstning och denna gång ska ni rösta på rebusar! Jag har valt 5 smarta rebusteckningar och ni ska rösta på vilken ni gillar bäst. Röstningen går till så här.

Ni kan rösta på 4 teckningar och ge poängen 1 p , 2 p, 3 p eller högsta 5 poäng. Om ni känner igen er egna teckning så kan ni inte rösta på er själva.

Om ni vill ge som exempel hornuggla 5 poäng så skriver ni ”hornuggla 5 p” i kommentarsfältet. Konstnären bakom teckningen med flest poäng vinner ett pris! Sedan kommer även ett pris lottas ut bland er som varit med och röstat.

Önskar er en fortsatt trevlig vecka!

Hörs i chatten/

Mangan

 Vilken rysare det blev! Det stod till sist mellan Skäggdopping och Strandlövskojan och resultatet mellan dessa två blev 62-65! Så grattis konstnären till Strandlövskojan, PICOLINA! Bland er som röstade som lät jag Terese veva i slumpmaskinen och LILLAMY vann röstningspriset! Grattis till Picolina och Lillamy.

 Hornuggla

Hornuggla

 Kungsbacka

Kungsbacka

 Penningtrav (växt)

Penningtrav (växt)

 Skäggdopping

Skäggdopping

 Strandlövkoja (växt)

Strandlövkoja (växt)