Internationella Förebildsdagen! *Tävling*

Våra superhjältar i vardagen! 

Vi behöver alla goda, inspirerande, modiga, empatiska och kloka förebilder för att enklare själva ta oss fram i livet. En förebild kan vara allt ifrån popstjärnor, idrottare, politiker, bloggare, din vän eller kanske mor, far eller annan släkting. Man kan inte heller ha för många.

Min förebild?

Länge var min förebild i alla fall svenska extremskidåkaren Jon Olsson som först gjorde karriär redan som ung och vann junior SM i slalom för att sedan gå över till friåkningstävlingar där han vunnit det mesta i världen inom Big Air och Slopestyle tex något som jag själv höll på med väldigt mycket, ofta i Åre som var hans hemstad där jag även träffade honom för första gången. Känndes verkligen overkligt att han var där och hoppade i samma hopp som jag!

jon-olsson.jpg

Något som urskiljde honom mot alla andra skidåkare hur bra han var i media, tv och olika arrangemang och hur han senare gick över till att bli en känd videbloggare världen över och nästan dagligen gjorde intressanta filmer om sitt liv numer bosatt i Monaco och Marbella. Har även haft turen att träffa honom en gång i Marbella då även min familj har hus där. Sammanfattningsvis så hade han stor framgång med allt han tog sig an och en riktig "you can do it" attityd och alltid ett glatt smil på läpparna!

maxresdefault.jpg

Tävling!

Vilken/vilka förebilder har ni och varför? Hur har de förändrat eller hjälp er i livet?

Berätta genom att skriva en kommentar nedanför så kommer jag att dra 2st vinnare som får 25kr var. Tävlingen avslutas onsdag 5/9.

// Rasmus