Nyhet - Diamond Ultracash!

diamond3.jpg

Nytt Minispel!

Vinsterna kan hålla på i en evighet i vårt gnistrande nya minispel Diamond Ultracash! Matcha ädelstenar, vinn och nya diamantregn faller. Ju fler ädelstenar du matchar i en omgång desto mer cash vinner du - upp till 200 000 kr! Så det är bara att njuta av gnistrande diamanter, det är du värd!

diamond1.PNG
diamondrain.gif

Vinstkombinationer exploderar och nya ädelstenar faller ner, vilket kan leda till fler spännande kedjereaktioner och flera chanser att vinna. Om Wild-kristallen kommer upp, absorberar den alla ädelstenar med slumpmässig vald färg och skapar fler möjligheter att vinna, plus att nya ädelstenar faller ner.

diamondsareagirls.gif
Bli-en-vinnare.jpg

Tävling:Spela för minst 30kr & ha chansen att vinna 60kr!!!

När du har spelat för minst 30 kr på Diamond Ultracash, så kommentera här på blogg-inlägget för att vara med och tävla om priset på 60 rikstaler!

Så luta dig tillbaka framför skärmen medans du spelar bingo och njut av det gnistrande  diamantregnet, som är exklusivt och bara kan spelas här på Jackpotjoy!

Klicka här för att spela nu, lycka till!

Tävlingen avslutas på Måndagen den 20/8!

/Nea

(Minispel är mindre versioner av dina favoritspel på sajten.
Minispelen kan du spela i alla Bingorum och finns längst ner till vänster i spelkonsolen.
Det betyder att du kan spela Bingo, chatta och spela minispel samtidigt i samma fönster.

Jackpots kan också vinnas i Minispelen. Den enda skillnaden på Minispelen och standardspelen är storleken. Du kan satsa och vinna precis lika mycket i båda versionerna.)
 

Grattis till Dagmar82 som vann hela 60 rikstaler!! Snyggt spelat och tack till alla er som testade vårt sprillans nya spel!

/Nea

diamond.jpg