Caminito del Rey

I helgen var jag och en vän iväg och vandrade Caminito del Rey eller Kungens led som den kallas på svenska. Fram till för några år sedan var det en av världens farligaste vandringsleder. Men efter en hel del ombyggnationer har det blivit en stor turistattraktion. Är man höjdrädd är det inte att rekommendera. Själv upprepade jag orden "titta inte ned, titta inte ned" x antal gånger! Men adrenalin-kicken och vyerna var värt det! 

camr.jpg
 Efter att ha gått ett par timmar la vi oss och plaskade i den här dammen med en massa småfisk i som bet i benen. Det var helt underbart och svalkande i den gassande solen!

Efter att ha gått ett par timmar la vi oss och plaskade i den här dammen med en massa småfisk i som bet i benen. Det var helt underbart och svalkande i den gassande solen!

camr1.jpg

Glad lill-lördag! /Tilda