*Tävling* Kan du din Sherry?

Denna vecka har jag varit på semester eftersom att min bästa vän Chloe kom från England och hälsade på. Eftersom att min kille är från Jerez de la frontera så var jag ju såklart tvungen att visa henne hur sherry och brandy produceras här i Jerez. Detta gjorde vi igenom att ta en guidad tur på vingården som tillhör 'Gonzalez Byass'. 

IMG_7409.jpg

Här kan ni se några av dom tunnor som representerar alla länder som 'Gonzalez Byass' säljer sina varor till. Byggnaden som dessa tunnor står i är designat av Gustave Eiffel, som också designade Jerez tågstation och självklart också Eiffeltornet i Paris ;) 

IMG_7412.jpg

Var självklart tvungen att posera med den svenska flaggan! Och tro inte att jag kan ta en seriös bild!

IMG_7438.jpg

Innan vi fick komma in och lyssna på historien om hur företaget 'Gonzalez Byass' startades och hur dom tillverkar Brady och Sherry så fick vi se en liten häst show. Flamenco, den andalucisa hästen och Sherry är det perfekta combon här i Jerez. Kolla hur vackra dom är! Älskar bilden i under. Ser helt knasig ut :P

IMG_7449.jpg

En glad häst! haha

IMG_7461.jpg

Spana in nacken! Vilken muskelknutte! 

IMG_7476.jpg

Här har det också varit massor med kändisar och alla har skrivit sina namn på vintunnorna :D Undrar om man får skriva sitt namn själv en vacker dag? ;)

TÄVLING! 

Och vinnarna är:

puman85 och rillez!

Ni har nu 25 sek var på era spelkonton!

Grattis!

tack alla som var med och tävlade! :)

Vill ni veta lite mer? Här är en liten info film om 'Gonzalez Byass' :) Dock är den på engelska :P

Inte medlem på Jackpotjoy Sverige än? Kom in i värmen!