*Avgjord* Chasing Rainbows

chasing.png

Regnet här nere i söder fortsätter och när solen väl visar sig kan man ha tur att få se en regnbåge..! Än så länge har ingen av oss hittat guldet i slutet av regnbågen men ni kanske har mer tur..! För att ni ska slippa ta flyget ner hit så tar vi regnbågen till er istället med den nya sloten Chasing Rainbows..!

För att göra det hela lite extra festligt och för att ni ska slippa få regnet på er under guldjakten så kommer vi åter att lotta ut paraplyer, men denna gång är det speciella Chasing Rainbows-paraplyer..!

Spela för minst 50 kronor på Chasing Rainbows innan söndag 18:e mars klockan 23:59 och skriv sedan ditt användarnamn som en kommentar här och du har chansen att vinna en av dessa fina paraplyer..! KLICKA HÄR för att komma direkt till spelet!

IMG-3859.JPG

Grattis till vinnarna: lena19, annsi, lulsinka, gullvinge, freja444, guldkorn, sess, picolina och lillan19591..!