Välkommen

Tjenare allesammans!

Äntligen är våran nya blogg live!

Hoppas att ni kommer att gilla den. Det kommer iallafall vara lättare för oss chattvärdar att göra blogginlägg och detta ska förhoppningsvis bidra till att vi bloggar oftare så att det alltid finns någonting skoj att läsa om!

Vi har också sett till att varje värd har en blogg var! Där han vi skriva om vad som helst. Ante om sina katter och recept, Nea om sina skor och äventyr och Emilia om sina blommor och vegan mat!

fbbaaa212afe661822d0384d6e4c22ee-1000.jpg

Om ni har några idéerom vad vi skulle kunna addera till bloggen så är det bara att hojta till! Vi har mer kontroll över bloggen nu så vi kan hitta på spännande grejer. Vi är i idel öra om ni har ider!

Låt oss kicka igång årets blogg år!

MVH

Terese och JPJ gänget!