*Avgjord* Chasing Rainbows

chasing.png

Regnet här nere i söder fortsätter och när solen väl visar sig kan man ha tur att få se en regnbåge..! Än så länge har ingen av oss hittat guldet i slutet av regnbågen men ni kanske har mer tur..! För att ni ska slippa ta flyget ner hit så tar vi regnbågen till er istället med den nya sloten Chasing Rainbows..!

För att göra det hela lite extra festligt och för att ni ska slippa få regnet på er under guldjakten så kommer vi åter att lotta ut paraplyer, men denna gång är det speciella Chasing Rainbows-paraplyer..!

Spela för minst 50 kronor på Chasing Rainbows innan söndag 18:e mars klockan 23:59 och skriv sedan ditt användarnamn som en kommentar här och du har chansen att vinna en av dessa fina paraplyer..! KLICKA HÄR för att komma direkt till spelet!

IMG-3859.JPG

Grattis till vinnarna: lena19, annsi, lulsinka, gullvinge, freja444, guldkorn, sess, picolina och lillan19591..!

*Tävling* Kan du din Sherry?

Denna vecka har jag varit på semester eftersom att min bästa vän Chloe kom från England och hälsade på. Eftersom att min kille är från Jerez de la frontera så var jag ju såklart tvungen att visa henne hur sherry och brandy produceras här i Jerez. Detta gjorde vi igenom att ta en guidad tur på vingården som tillhör 'Gonzalez Byass'. 

IMG_7409.jpg

Här kan ni se några av dom tunnor som representerar alla länder som 'Gonzalez Byass' säljer sina varor till. Byggnaden som dessa tunnor står i är designat av Gustave Eiffel, som också designade Jerez tågstation och självklart också Eiffeltornet i Paris ;) 

IMG_7412.jpg

Var självklart tvungen att posera med den svenska flaggan! Och tro inte att jag kan ta en seriös bild!

IMG_7438.jpg

Innan vi fick komma in och lyssna på historien om hur företaget 'Gonzalez Byass' startades och hur dom tillverkar Brady och Sherry så fick vi se en liten häst show. Flamenco, den andalucisa hästen och Sherry är det perfekta combon här i Jerez. Kolla hur vackra dom är! Älskar bilden i under. Ser helt knasig ut :P

IMG_7449.jpg

En glad häst! haha

IMG_7461.jpg

Spana in nacken! Vilken muskelknutte! 

IMG_7476.jpg

Här har det också varit massor med kändisar och alla har skrivit sina namn på vintunnorna :D Undrar om man får skriva sitt namn själv en vacker dag? ;)

TÄVLING! 

Och vinnarna är:

puman85 och rillez!

Ni har nu 25 sek var på era spelkonton!

Grattis!

tack alla som var med och tävlade! :)

Vill ni veta lite mer? Här är en liten info film om 'Gonzalez Byass' :) Dock är den på engelska :P

Inte medlem på Jackpotjoy Sverige än? Kom in i värmen!

*Avgjord* Wizard of Oz Road to Emerald City

Ni har väl inte missat att vi har en ny slot på mobilen: Wizard of Oz Road to Emerald City..!
I ett försök att framkalla regnbågar så har vi beställt tre dagars intensivt regn för detta spelsläpp. Tyvärr har vi mest blivit blöta av regnet så här långt..

Snöra på er finaste röda lackskorna, åk på första bästa vind och häng med till Smaragdstaden i Oz och se vad som väntar där..!

wizard.JPG

Det är ett spel späckat med olika bonusspel och för att vi inte ska vara sämre så kommer vi att lotta ut hela 12 stycken paraplyer..! Det enda ni behöver göra är att svara på frågan nedan och ange erat användarnamn så har ni chans att vinna ett fint paraply.

Var bodde Dorothy innan vinden svepte med henne till Oz?

Lycka till, nu ska vi bara invänta regnbågen..!

Nu har vi lottat fram vinnarna i tävlingen, grattis till: gullvinge, lena19, sana, majtossan, puman85, nauticca, picolina, skumbanan, fiffen, skorpan04, brittelina och molly67..!

*Tävling* Vems födelsedag är det idag??

Grattis Molly67 och Heab ni har vunnit 25 kr var!

(Facit: Elizabeth Taylor)

elizabeth-taylor-jewelry-auction-tease_pihcpb.jpg
elizabeth_taylor_hairstyle_16.jpg

Idag är det den 27 Februari och det är många som fyller år idag. Men det finns en kändis som fyller år idag också- hmm...vem söker jag?

elisabethtaylorgiphy.gif

Hon är född 1932 i London, England men växte upp och gjorde karriär som skådespelerska i USA.

elizabethtaylorhaircut.jpg

Lämna ditt svar i kommentarsfältet nedan här i bloggen , glöm inte att ange ditt användarnamn. Av dom som svarar rätt så slumpas 2 st vinnare som vinner hela 25 kr var,  Cachiiiiiing!!

Tävlingen avslutas på Torsdag den 1/3!

Lycka till!

/Linnea

emeralds.gif

Asgardian Stones

Vikingarna har intagit Jackpotjoys hamn, med sig tog de en uppsättning magiska stenar..!

asgard.JPG

Prova våran nya spännande slot Asgardian Stones med många olika möjligheter till att vinna.
När du har en vinnande vinstlinje så påbörjas en Avalanche, de vinnande stenarna försvinner och nya faller ner så länge vinstlinjer uppstår. Det finns även stora stenar på 2x2 och 3x3 rutor som ger chans till många vinstlinjer då varje del av dessa motsvarar en ruta av den symbolen.

Jättestenar som krossar underliggande stenar, multiplikator och ett lyckohjul med chanser att vinna mynt och frispinn kan dyka upp på spelplanen..!

Prova spelet redan idag, kanske är det ditt namn som är ristat i runstenarna..!

Nu till tävlingen, lista ut vad det står på bilden nedanför, första rätta svaret vinner 50 kronor..!

Vi har en vinnare..! Grattis skorpan04 som var först med det rätta svaret Runor.

runor.JPG

Välkommen

Tjenare allesammans!

Äntligen är våran nya blogg live!

Hoppas att ni kommer att gilla den. Det kommer iallafall vara lättare för oss chattvärdar att göra blogginlägg och detta ska förhoppningsvis bidra till att vi bloggar oftare så att det alltid finns någonting skoj att läsa om!

Vi har också sett till att varje värd har en blogg var! Där han vi skriva om vad som helst. Ante om sina katter och recept, Nea om sina skor och äventyr och Emilia om sina blommor och vegan mat!

fbbaaa212afe661822d0384d6e4c22ee-1000.jpg

Om ni har några idéerom vad vi skulle kunna addera till bloggen så är det bara att hojta till! Vi har mer kontroll över bloggen nu så vi kan hitta på spännande grejer. Vi är i idel öra om ni har ider!

Låt oss kicka igång årets blogg år!

MVH

Terese och JPJ gänget!

*Tävling* Kan du fylla i ordspråken?

thinkinggiphy.gif

I dag är det ingen mindre än tankens dag, så vad passar inte bättre än lite hjärngympa.

Du har säkert hört många av de här svenska ordspråken. Men har du lagt på minnet hur de lyder? Fyll i de ord som saknas i ordspråken nedan.

Lämna dina svar på ordspråken i kommentarsfältet nedan här i bloggen , glöm inte att ange ditt användarnamn. Av dom som svarar rätt så slumpas 2 st vinnare som vinner hela 25 kr var,  Cachiiiiiing!!

  1. När man talar om trollen...........
  2. Skrattar bäst som.......
  3. Ropa inte hej förrän du.......
  4. Smaken är som baken........
alicegiphythinking.gif

 

Tävlingen avslutas Onsdagen den 14/2 , lycka till!

/Nea