JPJ Katterna!

Ester

picolina

Ester - Picolinas .JPG

Här sträcker vi på oss och tar plats som en av JPJ nyaste tillskott! Detta är snygga, söta och busiga Ester! Ester är picolinas nya kissekatt och hon gillar att möblera om hemma när hon känner att det är dags. Som ni ser gör hon gärna oss sällskap när picolina hänger med oss. 😍


Klinthedes Beutiful Blizz och Chili

blizzmatte

Klinthedes Beutiful Blizz - Blizzmatte.JPG
Chili -  Blizzmatte.JPG

Här ser ni blizzmattes små busfrön! Den vita kissen heter Klinthedes Beutiful Blizz. Och visst passar namnet? Vilken ståtlig en 😍 Det är även härifrån som blizzmatte fått sitt JPJ namn 😋

Den röta busen som ligger myser till det på andra bilden är kissen Chili, och som ni ser så gillar han att mysa. Men vi på JPJ får passa oss lite då han kan morra lite när blizzmatte skriver för mycket med oss. Det är ju trots allt Chili som bestämmer.


Sotis

anna459

 
Sotis - anna459(2).jpg
Sotis - anna459.jpg

Spana in den söta sovstilen! 😍 Smälter! Detta är sköna lilla sotis som är anna459s kissemiss! Spana också in det fina halsbandet som passar så bra in på en svarta pälsen 😍


Tussie och Goliat

brittelina

 
Tussie - brittelina.jpg
Tussie - brittelina (2).jpg

Här kommer brittelinas underbara sköningar! här ovanför kan ni se prinsessan Tussie som är brittelinas nuvarande kisse. Ser busig ut 😉

Här under kan du se brittelinas fruktansvärt söta lilla Goliat. Tyvärr är Goliat i katthimlen. ❤️ 

Goliat - Brittelina.jpg

Ztar

skorpan04

ztar - skorpan04.jpg

Dagens hedersgäst i kattuppvisningen är ingen annan än katten Ztar utklädd till hund! 😍 Hur söt?? 😍


Rasmus

gullvinge

Rasmus - gullvinge.jpg

Här har vi festprissen Rasmus! När gullvinge kom hem från Gran Canaria så var Rasmus snabb att hoppa in och gosa in sig i resväskan. Klart han hade saknat henne. 😍 Idag är det dock gullvinge som saknar Rasmus eftersom att han varit i katthimlen i 4 år nu. Rasmus blev hela 13 år gammal. Han var under sin tid personlig benvärmare och sängvärmare till gullvinge. 💝


Luca och Woffe

sana

Luca & Woffe - sana.jpg

Den nakna sanningen är att dom är så söta att jag inte vet vad jag ska ta mig till! 😍 Dessa tokisar heter Luca och Woffe! Luca är den grå med rumpan i vädret och den vita busen är Woffe.

Detta är sanas tuffingar! Sana satte upp en liten studio hemma får nått år sen för att få till en fin bild på dom. Men det är inte alltid lätt att ta en stillsam bild på två små busfrön som dessa!


Grattis till sana och brittelina!

Ni har nu fått in 25 kr på era spelkonton!

Vilka underbart fina katter ni har! Tack för era bidrag. Ni har gjort det varmt i kroppen ❤️  

Hund Flippen -Vinn en resa värd 10.000 kr eller mer!!!

header-00-972.jpg

Jojomen, en resa värd 10 000 kr eller cashvinster lottas ut i vår nya roliga Sky Dogs slot kampanj- Hund Flippen!

Du har 8 molnkort som utgör 4 par. Bara vänd på korten mellan måndag 10 september och söndag 16 september för att delta, få upp ett matchande par och avslöja en prisdragning! För varje dag du omsätter minst 100 kr på Sky Dogs så får du en lott!

Klicka här för att komma till kampanjen och glöm inte att trycka på “Delta” knappen!

skydogs-1.gif
Capture.PNG
flyingdog.gif

Den här kampanjen är giltig mellan mån 10 september kl. 00.00 och sön 16 september kl. 23.59, 2018. Vinnarna uppdateras under Vinstresultat på kampanjsidan när kampanjen är avslutad. Alla vinnare får ett mejl som bekräftar att man fått en vinst krediterad till sitt spelkonto.

*Tävling! *Visa upp din kissemisse!

Funny-Cat-Gifs-15.gif

Dags att låta din kisse blir en JPJ kändis! 

Amazing-Cat-GIF-When-your-Cat-likes-to-watch-Cat-stories-on-your-smartphone-very-intresting.gif

Skicka in en bild på din/dina fluffiga vänner till blogg@jackpotjoy.com så kommer dom att komma upp här senare i veckan!  

Skriv nament på din kisse och även ditt eget användarnnamn. Om du har en rolig historia om din lilla vän får du gärna dela med dig så lägger vi upp det under bilden :D 

Hilarious-Cat-Gifs-for-Fun-2.gif

Efter att du skickat ditt mail skriv en kommentar med ditt användarnamn :) 

New-Gifs-with-Cool-Cat-1.gif

Vi kommer även att lotta ut 25 kr till 2 av deltagarna! 

giphy.gif

Vi är så exalterade att se era små snyggingar! 

Tävlingen avslutas torsdag 13 september 23:59!

Lycka till! 

/Terese

Rösta på Skizza! Avgjord!

Kom ni ihåg bloggtävlingen rösta på skizza då Sana vann med sin rodeoteckning? Nu är det dags att rösta igen!

Har alltid varit imponerad av era teckningar och hur bra ni ritar under tidspress. Ny röstning och denna gång ska ni rösta på rebusar! Jag har valt 5 smarta rebusteckningar och ni ska rösta på vilken ni gillar bäst. Röstningen går till så här.

Ni kan rösta på 4 teckningar och ge poängen 1 p , 2 p, 3 p eller högsta 5 poäng. Om ni känner igen er egna teckning så kan ni inte rösta på er själva.

Om ni vill ge som exempel hornuggla 5 poäng så skriver ni ”hornuggla 5 p” i kommentarsfältet. Konstnären bakom teckningen med flest poäng vinner ett pris! Sedan kommer även ett pris lottas ut bland er som varit med och röstat.

Önskar er en fortsatt trevlig vecka!

Hörs i chatten/

Mangan

 Vilken rysare det blev! Det stod till sist mellan Skäggdopping och Strandlövskojan och resultatet mellan dessa två blev 62-65! Så grattis konstnären till Strandlövskojan, PICOLINA! Bland er som röstade som lät jag Terese veva i slumpmaskinen och LILLAMY vann röstningspriset! Grattis till Picolina och Lillamy.

 Hornuggla

Hornuggla

 Kungsbacka

Kungsbacka

 Penningtrav (växt)

Penningtrav (växt)

 Skäggdopping

Skäggdopping

 Strandlövkoja (växt)

Strandlövkoja (växt)

Internationella Förebildsdagen! *Tävling*

Våra superhjältar i vardagen! 

Vi behöver alla goda, inspirerande, modiga, empatiska och kloka förebilder för att enklare själva ta oss fram i livet. En förebild kan vara allt ifrån popstjärnor, idrottare, politiker, bloggare, din vän eller kanske mor, far eller annan släkting. Man kan inte heller ha för många.

Min förebild?

Länge var min förebild i alla fall svenska extremskidåkaren Jon Olsson som först gjorde karriär redan som ung och vann junior SM i slalom för att sedan gå över till friåkningstävlingar där han vunnit det mesta i världen inom Big Air och Slopestyle tex något som jag själv höll på med väldigt mycket, ofta i Åre som var hans hemstad där jag även träffade honom för första gången. Känndes verkligen overkligt att han var där och hoppade i samma hopp som jag!

jon-olsson.jpg

Något som urskiljde honom mot alla andra skidåkare hur bra han var i media, tv och olika arrangemang och hur han senare gick över till att bli en känd videbloggare världen över och nästan dagligen gjorde intressanta filmer om sitt liv numer bosatt i Monaco och Marbella. Har även haft turen att träffa honom en gång i Marbella då även min familj har hus där. Sammanfattningsvis så hade han stor framgång med allt han tog sig an och en riktig "you can do it" attityd och alltid ett glatt smil på läpparna!

maxresdefault.jpg

Tävling!

Vilken/vilka förebilder har ni och varför? Hur har de förändrat eller hjälp er i livet?

Berätta genom att skriva en kommentar nedanför så kommer jag att dra 2st vinnare som får 25kr var. Tävlingen avslutas onsdag 5/9.

// Rasmus

*Avslutad tävling* Vem kniper en plats till Räkfrossan?

Grattis till Vinsten Heab och Guldkorn!

Häng med Jackpotjoy-gänget på en härlig Räkfrossa i Stockholms skärgård 1 september 2018! Redan nu på lördag! Vi lovar stor underhållning, god mat, musik, sköj sällskap och härliga utlottningar! 

Kommentera inlägget med ditt användarnamn så kan du vinna i utlottningen! Tävlingen avslutas klockan 14.00 den 27/08/2018. 

event.PNG

I en vinst ingår två biljetter var till eventet “Räkfrossa med Jackpotjoygänget” i Stockholm - kl. 17:00 - 23:30 lördagen den 1 september 2018. Resebidrag på 300 kr per person kommer även att sättas in på vinnarnas spelkonto 1 vecka efter eventet. Vänligen notera att logi ej ingår i vinsten.

Regler och villkor

  • Denna tävling gäller endast spelare som har ett aktivt konto jackpotjoy.se.
  • Gästen måste minst vara 18 år för att kunna delta på resan.
  • Jackpotjoy.se tar inget ansvar för resor till och från Skeppsbron Kajplats 101 (precis framför Kungliga Slottet).
  • Vinsten kan inte överlåtas och går inte att byta mot kontanter.
  • Jackpotjoy bjuder på räkor/tacos samt 2 drinkbiljetter plus kaffe.
  • Jackpotjoy.se tar inget ansvar för att vinnarna följer de regler och föreskrifter gällande ordning ombord.
  • Det finns hinder för de med nedsatt rörlighet som ställer särskilda krav. 
  • Du godkänner att bli kontaktad via mail eller telefon vid en eventuell vinst när du deltar i denna kampanj. Även om du inte kryssat för det i dina kontoinställningar. 

/Jackpotjoy-gänget! 

Smörgåstårtan!

38647462_2293103670729700_1654211318388883456_smörgås.jpg

Ja den blev av till sist. Min första smörgåstårta och tack vare er så blev resultatet ganska bra!

Så här rörde jag ihop den. Två lager med tonfiskröra med majonnäs, creme fraiche, ägg  och gurka. Rökt lax och lite gauda ost här och var. Voilà!!!

Lekmannens smörgåstårta kan jag erkänna eftersom det var första gången. Vad missade jag? Tar gärna emot tips på vad jag ska ha för indigrienser nästa gång!

Ha en trevlig helg! Vissa av er träffar jag på lördag.

Ha de gott till dess!

/ Mangan

NYHET- Da Vinci Diamonds Masterworks!

DaVinciDiamondsMasterworks_800x580.jpg

Nu har du chansen att komma riktigt nära Da Vinci's mästerverk i Da Vinci Diamonds Masterworks!

Med Tumbling Reels, Vinstmultiplikators och expanderande symboler kan vinsten vara där snabbare än du anar.

davincibonus.PNG

Plus, snurra fram 6x vinstmultiplikators, gigantiska 2x Wild-symboler och multiplicera dina vinster upp till 36x i den Boostade Multiplikatorbonusen!!

Om du gillade originalet kommer du att älska denna! Klicka här för att spela vårt nya magiska spel nu!

TÄVLING!

Vad kan du om mästaren av mästerverken? Svara rätt på frågorna nedan för chansen att vinna 20 kr! Lämna ditt svar i kommentarsfältet här nedan i bloggen , glöm inte att ange ditt användarnamn. Av dom som svarar rätt så slumpas 2 st vinnare som vinner hela 20 kr var,  Cachiiiiiing!!

l.davinci.gif

1. Vilken målning är Da Vinci mest känd för?

2. Vad heter Da Vinci i förnamn?

3. Vilket land kom Da Vinci ifrån?

Lycka till!

Tävlingen avslutas Torsdagen den 30/8. 

/Nea

Grattis Ohrid36 & Ulrika722 som var dom lyckliga vinnarna av 20 kr var i denna quiz! 

Honungens dag! *Tävling*

325651933c8c81b.jpg

Visst måste man väl älska honung redan från barndomen efter att ha kollat på Bamse och Nalle Puh? Men hur ofta äter vi det? Och hur bra är det för oss?

Honung innehåller fler kalorier än vanligt socker men kräven å andra sidan en mycket liten mäng för att uppnå liknande sötma vilket alltså leder till ett mindre kaloriintag för motsvarande effekt. Dessutom behöver inte kroppen separera molekylerna till glukos och fruktos som vid sockerintag för det har de små bina redan gjort vid tillvärkningen. Därför påverkas blodsockernivån mycket mindre!

Studier har visat att honungens aktiva föreningar kan stimulera nervsystemet och hjärnans funktion, tex minnet kan förbättras och ångest kan dämpas. 

Honungen är även naturligt anitiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper och hjälper därmed mot tex hosta och halsont!

tenor (1).gif

Har du problem med sömnen?

Då kan honung vara lösningen! Testa då en kopp med varm mjölk eller te med honung i, det frisätter både insulin och serotonin som sedan omvandlas tills kroppen sömnregleringsmedel melatonin. Sov gott med honung!

giphy (1).gif

Tur att det finns många bin'n!

Ett arbetsbi producerar bara ca en tesked honung under en hel livstid.

Honung är gott till mycket.

Passar urmärkt till glass, te, gröt, yoghurt och till och med kötträtter! Och säkert mycket mer.

giphy.gif

Har du något speciellt du använder honung till? Kommentera nedan med ditt honungstips så väljer jag ut två vinnare som får 25kr var! 

Tävlingen avslutas 26/8